To gange jubilæum på Lanternen blev fejret

To gange jubilæum på Lanternen blev fejret

2. maj 2012 - kl. 5:41 - af

I dag kunne Restaurant Lanternen i Vestergade fejre 40 års jubilæum. Det er der ikke mange restaurationer der oplever. Samtidig kunne Kirsten fejre, at hun i dag den 1. maj har været ansat samme sted i 30 år, og det var der da også mange, der gerne ville sige tillykke med.

”Lanterne blev åbnet i 1972 af mine forældre, som drev stedet i 27 år, hvorefter jeg tog over”, fortæller Michael.

Stedet har ikke ændret sig meget siden dengang i 1972, og mange turister kommer tilbage år efter år. Samtidig trækker gårdhaven også mange til hver eneste sommer, når der hver lørdag bliver spillet jazz af egnens egne musikanter. Det er så hårene rejser sig, når den lystige musik går i gang og folk danser på bordene.

Sommeren igennem vil der være ”live” musik på Lanternen og jazz i gården om lørdagen.

Stort tillykke til Lanternen med de 40 år og til Kirsten med de 30 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To gange jubilæum på Lanternen blev fejret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER