Sæby Handelsstandsforening har fået ny formand

Sæby Handelsstandsforening har fået ny formand

2. maj 2012 - kl. 10:42 - af

På et bestyrelsesmøde tirsdag aften skulle den nye bestyrelse for Sæby Handelsstandsforening konstituere sig, hvilket forløb uden dramatik og med stort arrangement fra de nye og gamle bestyrelsesmedlemmer.

Ny formand for foreningen, efter Helle Kjær Nielsens exit, blev Hans Ole Kalhøj, som takkede for valget og henstillede til tæt samarbejde i den nye bestyrelse til gavn for alle. Ligeledes påpegede han vigtigheden af en stram styring af økonomien, således at det flotte resultat for 2011 igen i 2012 skal forfølges.

På posten som næstformand og foreningens mand i erhvervsforeningen blev Svend Sandager valgt. Han skal ligeledes varetage de foranstaltninger der skal til, for at Torvet virker optimalt i forbindelse med afholdelse af arrangementer. Her tænkes bl.a. på afspærring af parkeringspladser og ansøgning af de fornødne tilladelser i den forbindelse.

På posten som kassere var der genvalg til Lene Andersen, som i 2011 gjorde et kæmpe arbejde i bestræbelserne på at få styr på foreningens økonomi.
Sidst blev Jakob Thorup Larsen genvalgt til sekretær, og han vil derfor også være foreningens mand i forbindelse med skrivelser til myndigheder og ligeledes varetage de udbud, der er i foreningen gennem året.

Aktiviteterne på Torvet står Henrik Christensen fortsat for som tidligere, og alt hvad der foregår i den forbindelse skal også fremover bindes sammen i Click Foto i Vestergade.
Foreningens gavekort blev bestyrelsens nye mands ansvar, og dermed har Rune Dam Dyhr også fået arbejdstøjet på og er klar til at hjælpe nye som gamle medlemmer af Sæby Handelsstandsforening med deres gavekortløsning.

Sidst sidder Ole Rørbæk ligeledes fortsat i bestyrelsen, og hans opgaver er både at holde bestyrelsen informeret om de politiske beslutninger, der har betydning for foreningen, ligesom han er den, der sidder i Sæby Købstad.

Dermed var konstitueringen i foreningen på plads, og det egentlige arbejde kan nu begynde. En af de første beslutninger, der blev taget, var at vende tilbage til Handelsstandsforeningens egen hjemmeside på nettet, www.saeby-handel.dk i stedet for den nuværende løsning, hvor Handelsstandsforeningen ligger som en underside på Turistbureauets hjemmeside. Ligeledes var der enighed om, at Sæby Handelsstandsforening skal på de sociale medier og promoveres der som en samlet handelsby. Det er vejen frem, og Sæby Handelsstandsforening vil fremover være repræsenteret der med en side, hvor aktiviteter og andre spændende ting fra byen vil blive opslået.

Kort sagt Handelsstandsforeningen er trukket i arbejdstøjet og vil endnu mere i 2012 sætte Sæby på Danmarkskortet.

14 kommentarer til “Sæby Handelsstandsforening har fået ny formand” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

14 kommentarer til “Sæby Handelsstandsforening har fået ny formand”

 • Ulla M.Pedersen

  Tilykke Hans Ole god vind i jobbet ,med det krudt og gode humør du er i besiddelse af og som altid begge ben solidt plantet på jorden, skal det nok gå godt for Sæby Handelsstand.

 • Poul Sørensen

  Til lykke Hans Ole Kaslhøj.
  Håber du vil gøre noget for at Sæby bliver bevaret, som et godt sted at handle, og at du med bestyrelsen vil være med til at få Sæby kendt for også at være en god handelsby, som vil gøre noget for at få flere turister til byen, og blive kendt for at ville modtage alle slags turister. Her tænker jeg på plads nær havn og by, til Auto-campere, som det er nu er vi et jagtet folkefærd.
  Vi ønsker ordnede forhold, med skilte der anviser pladser, ikke forbudsskilte, som nogle få byer kører igennem i samarbejde med Campinrådet, som går Campingpladsernes ærinder.
  De forstår ikke at dem der parkerer med en Auto-camper parkerer, men ikke nødvendigvis camperer. Vi er ikke intereseret i pladser langt uden for byen, da mange i Auto-campere er ældre menesker, og når man skal handle, eller til spisesteder holder man i byer hvor servisen er god. Der er nu i Danmark, Norge, og Sverige, via hjemmesider indbydelser, og det modsatte fra nogle få. Så dem der ikke vil modtage Auto-Campere undgår vi.
  Men er det det Handelsstanden vil?
  Her et linktil en hjemmeside http://www.camper-parkering.dk/joomla/
  og til Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100001882875529, så i kan se hvad der rører sig inden for området.
  Hvis du vil have uddybende oplysninger er du velkommen til at kontakte mig.

 • Frank Osvald Stjerne Størup

  Tillykke med valget
  Det er verdens klasse ;-D

 • Hans Ole Kalhøj

  Hej Alle
  tak for tilliden -jeg skal helt klart forsøge at efterleve den.
  Det er rigtigt som Poul Sørensen Skriver – Sæby skal være et sted alle
  turister kan lide at besøge.Og med hensyn til Autocamper problematikken
  ved jeg at det iøjeblikket bliver diskuteret på højeste plan – også hos os
  i handelstandsforeningen og turistforeningen. Det skulle jo gerne være
  således at der er plads i byen – til alle der har lyst til at besøge vores
  dejlige by.Jeg er sikker på at netop dette problem skal nok blive løst inden
  sommeren for alvor går igang
  god weekend til alle
  venlig hilsen
  Hans Ole Kalhøj

 • Arne Skriver

  Stort Tillykke med valget.

  Nu tror jeg på der kommer til at ske ting og sager for os sæbynitter.
  Forslag: det kunne være rart at det første der sker er at man kigger på skilteskoven omkring P Pladsen på torvet, det er meget svært at komme ud fra pladsen på grund af de skilte der står ved Svend`s Pizza man skal helt ud på vejen for at se om der kommer biler, og det er ikke rart.

  Dernæst vil det være skønt at at man kan komme til at slippe for AUTOCAMPERE nede i byen, de folk der har valgt at køre i sådanne de må tage til takke med de pladser der er anvist også selv om det er uden for byen, hvad bliver det næste skal vi så også have plads til campingvogne i byen, vores by`s gader er ikke store nok til at de skal fyldes med Autocampere, man kan bare gå ned i byen midt formiddag og se nå der leveres varer til butikkerne så kan man snakke om kaos, så skal vi også have den kaos 24/7 NEJ TAK.

 • Poul Sørensen

  Forskellen er at en Campoingvogn har en stor brændstofsluger foran, eks, en Ford Mondeo, som de kan køre til byen i, efter de har parkeret campingvognen i en kolonihave på Lars Tyndskids mark, så langt uden for byen, så Campingpladserne kanj forasøge at få gæsterne ind i deres egen forretning og caffe. Hjælper det forrewtningerne i byen, at autocamere kører andre steder hen, hvor forholdene er i orden.,For autocampere vil ikke lukkies ind i de båse. på en Campingplads.

 • Hr. Arne Skriver
  Hvor må det da være træls, altid at få det forkerte ben ud af sengen. Der er godt nok langt imellem de positive indlæg fra din side.
  M.h.t. “skilteskoven” i midtbyen, og så nævne et skilt, det er måske nok at skyde gråspurve med kanoner. Men har du andre ideer til hvorledes at der kan skiltes med det der nu en gang er nødvendigt at skilte med (lige der er det f.eks. en tidsbegrænset parkering, cykling på torvet og gågaden forbudt, og så et højreving forbudt når man kører ud fra torvet.)
  Prøv at få de positive briller på, og kom med idder til hvorledes du kunne tænke dig at bidrage med evt. løsningsforslag.

 • Mette Gregersen

  Tillykke til den nye bestyrelse – vi ser frem til endnu en skøn sommer i Sæby :O)

 • Arne Skriver

  Til Janus.

  Hvis du havde råd til at køre bil ville du måske selv opleve hvor stort et problem det er med skiltene uden for Svend, men er da glad for at du ved der er højresving forbudt, problemet er art de skilte står så langt ude at man skal helt ud på vejen for at se om der kommer biler (FRA HØJRE). Det er ikke for at jagte Svend man han kunne måske sætte sine skilte så de ikke er til fare for trafikken.

  Til Poul Sørensen.

  Autocamperer har selv valgt hvad de vil køre i så må de også tage til takke med de muligherder der er for parkering i byen, hvorfor skal de tilgode ses og hvorfor vil de ikke lukkes inde i båse på campingpladser???, de har da mulighed for at have cykler coplet bag på deres (diesel og benzin forurenende køretøjer) måske de skulle benytte sig af det så luften i byen kunne blive bedre 🙂

 • Arne Skriver

  Til Janus.

  Løsningsforslag kunne jo være de satte deres skilte på torvet så både bilister og gående ikke skulle helt ud på vejen for at orienterer sig, det er ikke kun Svend der er problemet hvis man kigger ned af gaden så fylder skiltene mange steder på fortovet så meget at folk med feks. barnevogne skal ud på kører banen og gå på grund af skiltene står og spærer fortovet. (og til din orintering så kom jeg ud af sengen i dag med begge ben samtidig)

 • Inger Frølner

  Hmm gad vide om vi som alm. borgere har mulighed for at skrive direkte til handelsstandsforeningen med forslag.

  Det er ikke kun Arne Skriver som har problemer med reklameskiltene i Sæby centrum. De er også til gene når jeg kommer med min mor i en kørestol. Det er komplet umuligt at få en kørestol ned gennem Grønnegade og der ligger jo også forretninger som en ældre kan have brug for eller lyst til at kigge. I Vestergade kan vi kun få min mors kørestol ind hos Kop og kande og skoforretningen oppe ved det lille torv.

 • René Nielsen

  Løsningsforslaget ville være at lukke Grønnegade fra Lille Nytov til Søndergade.. og derved gøre den til gågade.. dog med varekørsel i en periode som i Vestergade… nå vi nu har så mange P-pladser omkring midtbyen så kan jeg ikke forstå at man skal tvinge sin bil ned igennem menneskeflokken især om sommeren.. alternativet ville være at lukke Grønnegade i en perioden ekspl. 1. juni til 31. august.. og til Hans Ole tillykke med valget det kan kun blive godt..

 • hans ole kalhøj

  Der har altid været stor diskution omkring Grønnegade – lukning m.m.
  Vi diskuterer det indimellem.Det kunne måske være en løsning – jeg
  ved det ikke,det må vi diskutere.Ihvertfald er det mig meget på sinde at
  vi er yderst handicapvenlige.I voes butik giver det sig selv – der kan man
  fint køre ind med en kørestol eller elscooter.Men ivhertfalt er mit råb til de
  forretninger som har en trappe – en rampe som kan placeres ovenpå trappen
  er en god ide så kan alle være med
  god dag til alle
  venlig hilsen Hans Ole Kalhøj

 • Poul Sørensen

  Arne Skriver, du misforstår, det du ikke vil forstå.
  Autocampere kører bare videre, og undgår Sæby. Der er over 500 pladser i Danmark, hvor ”autocampere er velkomne uden for Sæby. Men troede at Sæby Handelsstandsforening var intereseret i dette publikum, som er en god købestærk sammenslutning, som udveksler erfaringer.
  Men kan Handelsstanden leve af det her i Sæby?
  Nej vel, derfor skal der laves ordnede forhold.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening har fået ny formand ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER