Ældre kvinde påkørt i vejkryds ved City Vest

Ældre kvinde påkørt i vejkryds ved City Vest

2. maj 2012 - kl. 13:11 - af

En ældre dame på cykel blev kl. 10.30 her til formiddag påkørt af en bil i vejkrydset ved City Vest.

En midaldrende dame kom kørende i en sølvgrå Ford ad Sophus Falcks Vej mod Stygge Krumpes Vej. Her overså hun en cyklist, der kom kørende ad Arenfeldts Vej på vej mod Sæbygårdsvej.
Cyklisten blev påkørt midt i krydset, og det skabte en del trafikproblemer. En mandlig bilist stoppede og hjalp med af få trafikken til at glide, mens politiet fik afhørt vidner.

Føreren af den sølvgrå Ford blev efterfølgende afhørt af politiet.

Den kvindelige cyklist blev efter ulykken kørt med udrykning til Hjørring Sygehus til behandling for sine skader.

5 kommentarer til “Ældre kvinde påkørt i vejkryds ved City Vest” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Ældre kvinde påkørt i vejkryds ved City Vest”

 • JA det måtte jo ske på et tidspunkt…….er til tider temmelig uoverskueligt det vejkryds….kunne måske afhjælpes med en rundkørsel…….samtidigt burde der også gøres noget ved indkørslen til Rema/Aldi og Fakta inden der også sker ulykker der

 • Inger Frølner

  Det er så desværre ikke første gang at der er sket en ulykke deroppe. For nogen år siden var der en grim ulykke med en motorcykel nede hvor der køres ud fra Rådhuscenteret. Motorcyklisten fik en temmelig grim flyvetur og motorcyklen så ud som den var flået i stykker.

  Selvom der er kommet fodgængergange deroppe så er bilisterne uopmærksomme til fyraftenstid, hvor der skal handles på vejen hjem.

  På et tidligere tidspunkt var der da tale om at der skulle laves en rundkørsel deroppe men resultatet blev vist at det ikke var muligt pga pladsmangel.

  Men ja det er et grimt og uoverskueligt kryds for for især fodgængere og cyklister.Har ikke kørekort så som bilist kan jeg ikke udtale mig om uoverskueligheden for bilister.

 • C.Christoffersen

  Rundkørsel kunne være fint…hvis bare de var i den rigtige størrelse. Det bliver de sjældent her i Sæby. Prøv bare at se alle de andre små rundkørsler vi har. De er mindst lige så farlige. Folk drøner bare lige igennem dem. Det har jeg prøvet nogle gange, hvor man kommer lige så stille, kigger og køre ud, zooom der kom lige en drønende igennem. Vi har kun 2 rundkørsler her i Sæby som virker. Den hvor Q8 lå, og så den oppe ved Østkystvejen. Folk har så skide travlt i dagens Danmark. Det gælder bare om at komme videre. Hvis man satte tempoet lidt ned, havde man også tid til at kigge sig ordentlig for. Cyklister. Mange tror at de er hævet over loven, og bare kan køre som de vil, til stor irritation for os andre i trafikken. Det siger jeg ikke var tilfældet her, men tit er det, ung som gammel.
  Indkørslen til Aldi / Rema. Hvis nu bare man ikke havde været så åndsvag og lagt Haar tanken der hvor den ligger, men trukket den længere ind, så havde det været meget bedre. Men så langt var der ikke nogen som tænkte.

 • Arne Skriver

  Til D. Jensen Jeg er fuldstændig enig med dig det er total kaos i begge de kryds særlig ved Fakta/aldi overgangen, men der sker ikke noget før det er en fra byrådet eller deres familie der kommer alvorligt tilskade det ser man desværre tit at det først sker når de rammes privat for os almindelige borgere dem er de ligeglad med, vi kan da bare se os for 🙁

 • Arne Skriver

  Med hensyn til indkørsel til fakta m.m kunne man jo lukke den nuværende og så lede trafikken bag om bygningerne både ind og udkørsle. Det ville lette en hel del på trafikken omkring Rema og Aldi.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre kvinde påkørt i vejkryds ved City Vest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER