Døgnrapporten: Indbrud på Østkystvejen i Voerså

Døgnrapporten: Indbrud på Østkystvejen i Voerså

1. maj 2012 - kl. 15:31 - af

Natten mellem søndag den 29. april og mandag den 30. april har man i en villa på Østkystvejen i Voerså, fjernet en rude i en dør ved at tage listerne af. I huset er der fjernet en 42” LG fladskærm, computer, kaffemaskine samt andet el udstyr til brug i forbindelse med computer og der ud over er der fjernet andre køkkenmaskiner.

Der er ingen spor efter gerningsmanden/mændene, så politiet vil gerne høre fra dig, vis du har set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Døgnrapporten: Indbrud på Østkystvejen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER