Medaljer til Sæby Atletik ved året første stævne

Medaljer til Sæby Atletik ved året første stævne

30. april 2012 - kl. 0:06 - af

Sæby havde 20 atleter til start ved landsdelsmesterskaberne i Ålborg. Mange af dem havde optimeret deres træningsindsats betydeligt i vinterens løb. Nu skulle prøven stå. Var der forbedringer? Det var ikke lige den bedste dag at teste udbyttet af indsatsen på, da der blæste en kold vind. Men trods vejret var der flere personlige rekorder blandt deltagerne, så der var stor tilfredshed i Sæbylejren med resultaterne.
Landsdelsmesterskaberne i Ålborg var en trekamp. Dvs. et løb, et spring og et kast hvor det samlede pointtal gælder.

Guld:
Jens Jensen, 1319 point
Sebastian Nørgård, 2190 point
Anne Kruisselbrink, 3458 point
Magnus Larsen, 2812 point
Jonas Bak, 4368 point

Sølv:
Ida Krogh, 2019 point

Bronze:
Anne Farum, 3152 point
Kasper Røntved, 2413 point

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medaljer til Sæby Atletik ved året første stævne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER