Tom Oxager præsenterer sin nye roman på Sæby Bibliotek

Tom Oxager præsenterer sin nye roman på Sæby Bibliotek

29. april 2012 - kl. 7:30 - af

Mandag den 7. maj kl. 16.00 præsenterer og signerer Tom Oxager sin nye kriminalroman GULD FOR ENHVER PRIS på Sæby Bibliotek.

Om bogen
Guldpriserne er steget voldsomt i Europa. Opfindsomheden og jagten på det ædle metal stiger tilsvarende blandt skrupuløse kriminelle.
Den nye indsatsgruppe Rigsvåbnet har kun eksisteret i nogle måneder. Efter nogle dramatiske begivenheder, der også er gået hårdt ud over gruppens mobilstation, har der kun været kort tid til at slikke sårene og samle op på løse ender. Så går det atter løs. Trods gruppens kortvarige eksistens er der allerede stor mytedannelse i politikorpset. Gruppens ry breder sig til hele Schengen-samarbejdet, og danskerne nyder godt af det store netværk.

Anna Storm får kam til sit hår under anstrengelserne for at få styr på de nye udfordringer, der i højt tempo sender Rigsvåbnet på jagt over flere europæiske landegrænser. Alligevel bliver der tid til hyggelige stunder, hvor gruppens medlemmer nyder godt af Annas provencalske kogekunst. Som i den første bog om Rigsvåbnet giver bogens sidste sider læseren mulighed for at afprøve en række af Annas opskrifter.

Om forfatteren
Tom Oxager er billedkunstner og bor i Sæby. Når malegrejet hviler, har han stor fornøjelse af at skrive krimier. Det foregår gerne i timerne omkring midnat, hvor alt er stille, og selv naboens to små, evigt bjæffende stakitpissere er faldet til ro.

Dette er den anden bog i serien om Anna Storm. Da Tom Oxager er uhelbredeligt frankofil, har han udstyret Anna med franske aner og stor kærlighed til det provencalske køkken.

Præsentationen
Du kan også købe bogen på Sæby Bibliotek den 7. maj. Sæby Bibliotek er vært ved en lille forfriskning

Hvis du har lyst til at høre mere om præsentationen på Sæby Bibliotek, er du velkommen til at kontakte Inge Vedsted på telefon 98 45 91 53 eller e-mail: inve@frederikshavn.dk.

En kommentar til “Tom Oxager præsenterer sin nye roman på Sæby Bibliotek” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tom Oxager præsenterer sin nye roman på Sæby Bibliotek”

  • Signe Brandt

    Du burde skamme dig, Oxager. Evigt bjæffende stakitpissere? Dette er dog intet med sandheden at gøre. Din nabo arbejde hver dag fra 7-16 – hvorefter hun lufter hundene og ikke bare lader dem “bjæffe”. Det ville måske også hjælpe hvis I lod være med at snakke til dem, kaste vand og sidst men ikke mindst droppede grydelågene.
    Du burde have noget mere indholdsrigt at gå op i.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom Oxager præsenterer sin nye roman på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger