God start og veteranbesøg i Sørå…

God start og veteranbesøg i Sørå…

27. april 2012 - kl. 10:46 - af

Sørå Fodboldgolf er kommet rigtig godt i gang – i løbet af første uge er der solgt 59 årskort. Det er yderst tilfredsstillende og giver en rigtig god fornemmelse frem mod højsæsonen.
Allerede nu er der 10 arrangementer af forskellig art i kalenderen med det første på lørdag den 28. april kl. 15. Her mødes op med 25 veteranbiler i Sørå, hvor de flotte køretøjer kan besigtiges, fortæller Mogens Brag.
Enhver er velkommen til at kigge forbi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God start og veteranbesøg i Sørå...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER