”Rundt og rundt, sådan cirkus!”….

”Rundt og rundt, sådan cirkus!”….

27. april 2012 - kl. 7:31 - af

Nu er perioden kommet, hvor festlige gule og røde plakater igen indtager landets lygtepæle! Unge og gamle ved, at det budskab plakaterne signalerer, er fest, farver og mystik. Kort sagt: det er cirkustid! Skulle ventetiden føles for lang, eller vil du ikke slippe fascinationen efter en forestilling, så kan bogen ”Rundt og rundt, sådan cirkus!” om hverdagshunden Grock, der møder eventyret i cirkus, være til hjælp!

Billedkunstneren Anne Marie Johansen fik sidste år lejlighed til at være ekstra passager hos Cirkus Arena, Nordens største cirkus. Det blev til mange skitser og tegninger, som alle bad om at blive brugt i bogform.
Billederne suppleres af en selvstændig historie, om den tænksomme hund Grock. Grock møder blandt meget andet også en trefarvet engel, der kan kendes på det kokette knæk på øret. Handlingen skal ikke genfortælles her, men vil garanteret give kvalitet til en hyggestund mellem flere generationer. Billedkunstneren Anne Marie Johansen og forfatteren Eric Kaare forbindes normalt med den seriøse kunstverden. Således kan Anne Marie igen opleves på den kommende ART-book Festival, Doverodde.

Bogen, der er i fornemt udstyr, kan købes i nærmeste boghandel fra 1. maj eller bestilles allerede nu direkte på Forlaget Nordenvind, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Rundt og rundt, sådan cirkus!”....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger