Boliger på Mallorca formidles i Sæby

Boliger på Mallorca formidles i Sæby

21. april 2012 - kl. 18:03 - af

En anderledes møbelbutik har indgået et samarbejde med det norske ejendomsfirma El Limon om formidling af købe- og lejeboliger på Mallorca.

Susanne fra En anderledes møbelbutik fortæller: “ Udover vi har åbnet en filial af vores møbelforretning i Alcudia, har vi også valgt at indlede et samarbejde med El Limon om lejligheder på Mallorca. Det er længe siden man forbandt øen Mallorca med grisefester, sangria og overvægtige englændere. I dag er den lille ø et af de mest hippe steder at rejse hen. Mange kendisser har etableret sig som mere end blot turister, bl.a. fordi stranden ved Puerto Alcudia også kendt som Alcudiabugten er kåret som Spaniens bedste, Europas tredje bedste og den 25. bedste i verden i 2012.

Der er mange spændende og smukke årsager til at investere eller blot feriere på denne smukke ø”, slutter Susanne.

Se mere på: www.falto-lifestyle.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boliger på Mallorca formidles i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER