Sæby Turistbureau flytter i Algade

Sæby Turistbureau flytter i Algade

19. april 2012 - kl. 0:06 - af

Sæby Turistbureau flytter i disse dage fra Krystaltorvet til det gamle Råd-og Tinghus, ”For Retfærdigheden” i Algade 14.

Den seneste uge er der gradvist blevet pakket ned, samtidig med at telefoner og mails er besvaret, feriehusgæster og lokale borgere er blevet serviceret. Torsdag og fredag er der så lukket, mens selve flytningen finder sted.

-Vi mangler endnu en del detaljer, som opsætning af lamper og færdiggørelse af skranke, men lørdag er vi på plads på vores nye kontor i Algade og klar til at servicere gæster og borgere igen, fortæller Inger Grund Petersen. Hun glæder sig sammen med medarbejderne over at skulle rykke ind i smukke, nyrenoverede lokaler midt i det gamle købstadsmiljø : – Det bliver rigtig godt at få turistbureauet ind i et anderledes markant Sæby-hus med en spændende historie, hvor gæster og lokale borgere kan mødes til små arrangementer, udstillinger og få den gode historie om byen, siger turistchefen, inden hun tager fat i endnu en flyttekasse og fortsætter nedpakningen af det gamle turistbureau på Krystaltorvet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Turistbureau flytter i Algade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER