Sæby har kvalitet i Børnegymnastikken

Sæby har kvalitet i Børnegymnastikken

19. april 2012 - kl. 13:42 - af

Lørdag d. 28. april får Springteam Sæby papir på, at de kan noget med gymnastik og børn. Foreningen bliver nemlig officielt certificeret som en forening med Kvalitet i Børnegymnastikken under Danmarks Gymnastik Forbund.

God gymnastiktræning for børn handler om at hjælpe hvert enkelt barn et skridt videre i den motoriske udvikling. Det sker ved at vælge træningsøvelser, som passer til det enkelte barns niveau og ved at sikre et højt aktivitetsniveau i træningen – for det er hverken sjovt eller udviklende at stå i kø.

Den er de helt med på i Springteam Sæby, hvor alle børnetrænerne har været på kursus, deltaget i træningsworkshop og lært om børns sansemotoriske udvikling. Suppleret med et træningshæfte og en DVD om børnegymnastik har foreningens børnetrænere nu både de pædagogiske og gymnastiske redskaber, der kan sikre de 5-8 årige medlemmer den bedst tænkelige gymnastiktræning.

Papir på kompetencerne
Lørdag d. 28. april kl. 14.00 får Springteam Sæby papir på de nyerhvervede kompetencer, når Danmarks Gymnastik Forbund certificerer Springteam Sæby som en forening med Kvalitet i Børnegymnastikken.

”Projektet har været et godt arbejdsredskab for trænere på foreningens børnehold”, siger Birgithe Jacobsen, formand i Springteam Sæby.

Kvalitet i Børnegymnastikken er udviklet af Danmarks Gymnastik Forbund med støtte fra Nordeafonden. Projektet fokuserer på at fremme børnegymnastikken og give den et løft, så den fra start til slut fokuserer på børnenes motoriske udvikling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby har kvalitet i Børnegymnastikken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger