Hatteteater for børn fra 3 – 9 år på Sæby bibliotek

Hatteteater for børn fra 3 – 9 år på Sæby bibliotek

19. april 2012 - kl. 12:13 - af

Mandag den 30. april kl. 10.30 får Bibliotekerne i Frederikshavn og Sæby besøg af Børnekulissens Hatteteater.

Hatteteater er en sjov og engagerende teaterform, hvor børn fra publikum er med til at bestemme, hvad der skal ske. På scenen er en masse hatte. Den voksne historiefor-tæller inviterer en håndfuld børn til at vælge en hat og derefter improviseres en historie frem, som børnene spiller rollerne i. Hverken historiefortælleren, publikum eller børnene ved på forhånd, hvilken historie der skal spilles, men et er sikkert: det er sjovt, over-raskende og fantasifuldt.

Vi håber, at en masse børn mellem 3 og 9 år har lyst til at lege med og skabe nogle sjove historier. Institutioner er meget velkomne. Billetter koster kr. 10,- pr. stk., og du kan købe eller bestille dem på Frederikshavn Bibliotek (tlf. 98 45 91 00) eller på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00).

Bemærk, at forestillingen bliver spillet på samme tidspunkt på begge biblioteker.

Hvis du har lyst til at høre mere om forestillingerne, er du velkommen til at kontakte Ann Gritt Bang Elmeskov på tlf. 98 45 91 25 eller e-mail: anel@frederikshavn.dk. Vil du læse mere om Børnekulissens Hatteteater, kan du finde flere oplysninger her: http://www.boernekulissen.dk/hatteteater/index.php.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hatteteater for børn fra 3 - 9 år på Sæby bibliotek ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER