Østervrå-løberne skifter til onsdag

Østervrå-løberne skifter til onsdag

19. april 2012 - kl. 12:49 - af

Gode ben er godt, men det sociale samvær er lige så vigtigt som motionen.

De mange ivrige motionsløbere i Østervrå arbejder hele tiden på nye ideer til deres faste løbeaftener. – Der skal i høj grad være en stor grad af socialt samvær, når vi dyrker vores fælles interesse, lyder det fra løberne, derfor har vi indført et helt nyt tiltag på vore faste løbeaftener, fortæller løberne, en social løbeform, hvor deltagerne løber mere sammen, også selv om man er på forskelligt niveau.

Den sociale løbeform har fælles udgangspunkt for alle deltagere. De hurtigste løbere tilbagelægge en aftalt strækning, hvorefter de vender om, og løber tilbage til dem, der løber knapt så hurtigt. Løberne følges af en distance, hvor der så også kan blive lejlighed til at lidt fælles snak. Forløbet gentages evt. flere gange alt efter, hvor hurtigt og hvor langt den enkelte deltager ønsker at løbe.

-Tirsdag har været fast mødedag for løberne, fremover vil det være onsdag aften, der er udgangspunkt fra Butikscentre, fortæller Knud Hjørnholm. – Vi vil rigtig gerne se endnu flere på løbeholdet, lyder opfordringen, der er plads til alle, forsikre de lokale løbere.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå-løberne skifter til onsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER