Tirsdagstræf med landmanden som blev borgmester

Tirsdagstræf med landmanden som blev borgmester

18. april 2012 - kl. 6:27 - af

Frederikshavn Kommunes borgmester Lars M. Møller bliver den næste gæst i Østervrå Frikirke.

Tirsdagstræf den 24. april bliver et møde med kommunens borgmester, som har lovet at komme og fortælle om, hvordan overgangen fra landmand til borgmester har været.

Lars M. Møller har varetaget opgaven som kommunens borgermester siden januar 2010, hvor han blev valgt for Venstre. Inden havde han siddet en 4-årig periode som menigt byrådsmedlem.

Lars M. Møller er født i Stenhøj og har en uddannelse som landmand. Den har udover bedriften i Dybvad også ført til forskellige tillidsposter, som nu er skiftet ud med adskillige poster indenfor det kommunale regi.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag, hvor der uden tvivl også kan blive lejlighed til at få en snak med borgmesteren om mange andre ting. Alle er meget velkomne, lyder det fra arrangørerne, som ikke kræver entré, men sælger kaffe og brød i pausen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdagstræf med landmanden som blev borgmester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER