Sæby HK næsten færdige med sæsonen

Sæby HK næsten færdige med sæsonen

17. april 2012 - kl. 15:00 - af

Sæby HK afholdt i torsdags en vellykket ungdomsafslutning med 378 deltagere.

Sædvanen tro afholdte Sæby håndboldklub ungdomsafslutning i Sæby Fritidscenter. Traditionen startede for 5 år siden i cafeteriet i SFC, hvor 150 spillere, forældre og søskende samt trænere deltog. Nu er festen rykket ned i hallen og i år var 378 tilmeldt, hvilket er ca. 50 mere end sidste år, hvilket alt sammen fortæller, om den store udvikling som Sæby HK er inde i og har været inde i de sidste mange år.

Til ungdomsafslutningen blev der lagt ud med spisning, hvorefter forældre og søskende samlede sig på lægterne til en præsentation af alle holdene. Trænerne fortalte kort om sæsonen, der blev kåret en årets spiller på hvert hold, og der blev givet gaver til trænerne fra klubben og holdene. Efterfølgende bød aftenen på kaffe og kage til en omgang amerikansk lotteri med gevinster og gavekort fra byens forretninger.

Afslutningsfesten blev afholdt kun få dage efter Rødspætte Cup, som blev afholdt i påsken. Rasmus Jensen fra Sæby HK fortæller: “Vi er kommet godt over Rødspætte Cup, og vi sidder tilbage med en følelse af, at det var en rigtig god påske med masser af succes, tilfredshed fra de deltagende klubber, og vi kommer formentligt ud med et overskud, som er lidt større end sidste år. Sportsligt havde vi et par hold i kvartfinaler og et enkelt i en semifinale.”

Selvom sæsonen er mere eller mindre færdig, er der stadig et par uger med aktiviteter i sigte. På lørdag er der afslutningsfest for senior, trænere og udvalgsmedlemmer, hvilket bliver en forhåbentlig stor og god fest med omkring 80-100 personer. Festen skal afholdes Sæby Fritidscenters cafeteria, og der vil med sikkerhed blive festet godt igennem, eftersom Sæby håndboldklubs damer er rykket op i 2. division, og herrerne sikrede sig oprykning til serie 3. Samtidig har klubben igen i år haft vækst på medlemssiden både i senior- og ungdomsafdelingen. De har været tilmeldt med 3 ekstra hold i turneringen efter jul.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK næsten færdige med sæsonen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER