Lopperne hopper hos Østervrå-spejdere

Lopperne hopper hos Østervrå-spejdere

17. april 2012 - kl. 0:21 - af

Loppemarked: Lørdag den 21. april på varmeværket.
Et helt sikkert forårstegn i Østervrå er baptistspejdernes store og bugnende loppemarked, der hvert år samle et talstærkt og købelystens publikum.

-Allerede når de sidste købere har forladt årets loppemarked, begynder vi at samle effekter ind til det næste, og sådan fortsætter det hele året, fortæller kredsfører Jørgen Bo Christensen. -I år er ingen undtagelse, vore lagre bugner af JGS – jænne go’er sager, forsikre spejderne, der har modtaget ting fra private, dødsboer og andet. Folk er flinke til at kontakte Kurt Agerdal, der sammen med sine hjælpere er af sted efter mange læs effekter i hele Vendsyssel, ja endda helt i Aalborg.

Stor interesse
Oplandet til loppemarkedet er stort, også når det gælder kunder. Den stigende interesse for genbrug og ting fra gamle dage afspejler sig også tydeligt, forklarer Jørgen Bo Christensen, der sammen med de øvrige hjælpere hvert år får sig en sjov oplevelse, når snoren klippes og loppemarkedet åbner.

Fire timer
-Vi har valgt at koncentrere vores marked til fire timer en lørdag. Det gør vi fordi det faktisk er et stort arbejde. Det kræver rigtig mange sælgere og ”pølsevendere”, der er ”på” hele tiden! Det gælder jo om at være vågen, for køberne de vil gerne prutte om priserne.

Ingen genbrug
Vi genbruger ikke effekterne fra år til år, men en del ting går videre til opkøbere og andet, forklarer Jørgen Bo Christensen. På trods af det store arbejde, så glæder spejderne sig hvert år til loppemarkedet. –Det er vores måde, at få et økonomisk overskud til spejderarbejdet, helt eksakt går pengene som tilskud til sommerens lejre. I år er det helt særligt. De ældste spejdere skal på den store Spejderlejr 2012 i Holstebro. Her deltager alle spejderkorps i Danmark, og man forventer omkring 30.000 spejdere på lejren, der afvikles i uge 30! De yngste spejdere drager på floklejr sammen med Frederikshavn kreds den 15. – 17. juni.

Har du effekter til loppemarkedet kan du stadig nå det, bare ring til Kurt Agerdal, men inden den 20. april.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lopperne hopper hos Østervrå-spejdere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER