Østervrå Sundhedshus præsenteret for formanden

Østervrå Sundhedshus præsenteret for formanden

16. april 2012 - kl. 0:28 - af

Regionsrådsformand Ulla Astman besøgte søndag formiddag Østervrå Sundhedshus. Her fik hun lejlighed til at se huset og få en snak med tandlæge Kirsten Steffensen og læge Torben Lemminger samt huset ejer Karlsen Byg og Karlsen Totalbyg. Regionsrådsformanden var meget begejstret for huset. – Der er det, der skal være, og selve indretningen synes jeg er rigtig fin, lød det fra Ulla Astman.

I det ca. en time lange besøg fik husets daglige brugere lejlighed til at fortælle om, hvordan Sundhedshuset er kommet i gang, og de hurdler der har været undervejs, samt hvilke håb og ønsker, der er til huset fremover.

Der blev også lejlighed til en snak om muligheden for at få et ydernummer til huset fodterapeut, i det hele taget, hvordan sådan en proces forløber.

Ulla Astman fortsatte sit besøg i Østervrå til Østervrå Idræts- og Kulturcenter, hvor hun havde sagt ja til at åbne Østervrå Messen 2012. Regionsrådsformanden benyttede efterfølgende lejligheden til at se nærmere på messens mange fine stande.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Sundhedshus præsenteret for formanden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger