En regn af præmier over publikum

En regn af præmier over publikum

15. april 2012 - kl. 21:32 - af

Østervrå Messens program blev fint kædet sammen af Knud Hjørnholm, og det var også hans opgave at udtrække den regn af præmier, som de enkelte stande havde sat på spil i et tilsvarende antal konkurrencer, i øvrigt kunne standene melde om særdeles stor interesse for at gætte på store og små udfordringer.

Arrangørerne ØVI’s Håndboldafdeling er særdeles godt tilfreds med dagens forløb, og håber også, at udstillerne har fået et fint udbytte med hjem. Besøgstallet var lige fra dagens begyndelse rigtig fint, og interessen for messen fortsatte dagen igennem.

Flotteste stande.
Messens flotteste stande blev kåret af publikum. I Kulturhuset var det Lerhulen og i Hallen var det Potentilla, der var publikums favoritter.  På indgangsbilletterne blev der ligeledes trukket lod om en præmie til en værdi af kr. 1000,-.

Ikke afhentede vindernumre offentliggøres i Østvendsyssel Folkeblad.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En regn af præmier over publikum ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger