Sæby Scenens ungdomshold opfører skuespil på Skovlyst

Sæby Scenens ungdomshold opfører skuespil på Skovlyst

14. april 2012 - kl. 0:26 - af

Ungdomsholdet er i denne sæson blevet udfordret med at lave to forskellige stykker på samme tid, dog med en vis lighed.

Stykkerne er ’Lucy in the sky’ og ’Et sted mellem 2. og 3.’

Begge stykker handler om dét at leve i en anden virkelighed end den verden vi lever i. Konfrontationer, valg og barske realiteter er grundstenene i disse meget spændende skuespil. Stykkerne bliver spillet med en intensitet og dygtighed som med sikkerhed er med til at gøre, at publikum vil læne sig tilbage i sæderne og nyde forestillingerne fra start til slut. Stykkerne varer ca. en time hver og med en elegant sceneændring i pausen får publikum begge forestillinger på samme billet.

’Et sted mellem 2. og 3.’ handler om 3 personer der mødes og kommer ind på livet af hinanden i en elevator, der pludselig stopper på vej op imellem 2. og 3. etage. De tre personer lærer hinanden at kende på godt og ondt og vi ser hvad for nogle forskellige liv de lever udenfor elevatoren. Denne isolation fra virkeligheden og mangel på kontakt med omverdenen er både ved at drive dem til vanvid men også en befrielse for hvad, der venter dem ude i den virkelige verden. Pludselig ringer deres mobiler, der er signal, elevatoren kører – og hvad så?

Det andet stykke ’Lucy in the sky’ som er et drømmespil frit fortolket efter John Lennons sang ”Lucy in the sky with diamonds”. Vi møder Lucy som vågner op i sit eget drømmelandskab. Her møder hun sig selv og nogle andre drømme figurer fra dette mærkelige univers. Hun bliver konfronteret med sig selv og skubbet ud til det yderste. Til sidst står hun og skal vælge mellem sig selv og det ukendte drømmelandskab – Hvad vælger hun? den hun kender? Eller det hun ikke kender?

Trine Brandenhoff, som er kendt gennem mange år på Sæby Scenen, er hovedinstruktøren på stykkerne og sammen med makkeren Emil Bo Nielsen er der blevet arbejdet spændende med opsætningen af de to stykker. Nu håber de sammen med de unge skuespillere bare på, at Skovlyst bliver godt besøgt for at se resultaterne. Sæby Scenen har et samarbejde med kommunens Ungdomsskole om dramaholdet for unge. På holdet er samlet unge er i alderen 15 – 23 år og kommer fra Sæby, Frederikshavn, Hjallerup og Hjørring.

De to stykker kan opleves på Skovlyst:
Torsdag/fredag d. 19. og 20 april kl. 19.00 og Lørdag/søndag d. 21. og 22. april kl. 14.30

Billetter kan bestilles på 28 10 57 09

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenens ungdomshold opfører skuespil på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger