Indkaldelse til spændende generalforsamling i Sæby HK

Indkaldelse til spændende generalforsamling i Sæby HK

13. april 2012 - kl. 11:21 - af

Onsdag d. 25. april kl. 19.30 afholder Sæby HK generalforsamling i Sæby Fritidscenter.

Generalforsamling ? Er det ikke noget kedeligt noget?
– Nej! Her er nogle eksempler på, hvem denne generalforsamling f.eks. er for..
Forældre: Dit barn bruger i gennemsnit 9½ time om ugen på håndbold – mød op på generalforsamlingen, og få sat dit præg på klubben. En generalforsamling er den perfekte mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode ideer, som du mener, kan hjælpe klubben.

Som klub er det meget vigtigt at have engagerede forældre, som ønsker at gøre en forskel, for klubben og dermed også for børnene.

Spillere: Du spiller i klubben, og bruger en stor del af din fritid i hallen eller sammen med holdkammeraterne – og det er netop på generalforsamlingen, at du har mulighed for at hører noget om, hvad der foregår bag det hele, hvem der bestemmer, hvilke cups klubben deltager i m.m.

Men du har selv mulighed for at komme med dit bud på, hvad der kunne forbedre klubben. Har du ideer, kritik eller er du klar til at give en hånd med, så mød op på generalforsamlingen, og gør din indflydelse gældende.

Trænere: Du stiller dig til rådighed i din fritid, gør en stor indsats i hallen og har en stor del i den succes, som klubben oplever – mød op på generalforsamlingen og deltag i den debat, der forhåbentligt kan blive skabt blandt forældre, spillere, trænere, bestyrelsesmedlemmer, hjælpere/officials/frivillige og andre interesserede.

Hjælpere – frivillige: Du gør en stor indsats i et udvalg, ved Rødspætte Cup, Dana Cup, som tidtager og/eller et af de mange andre arrangementer, klubben deltager i.  Mød op på generalforsamlingen og få mulighed for at evaluere på året, komme med ris/ros og være med til at udvikle klubben frem mod den største idrætsforening i Frederikshavn Kommune.

Har du emner til bestyrelsen, eller ønsker du selv at stille op, kan du kontakte: Sæby HK – Vagn Frimer, Rosenhaven 9, 9300 Sæby – tlf. 20261490
NB! Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 8 dage før.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indkaldelse til spændende generalforsamling i Sæby HK' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER