Nyt tiltag – “Spændende onsdag” hos Sæby Bowling

Nyt tiltag – “Spændende onsdag” hos Sæby Bowling

10. april 2012 - kl. 11:36 - af

Sæsonen for bowling turneringen er på hæld, de sidste turnerings kampe spilles i de kommende 2 weekender. Således er Sjov tirsdag også på hæld, både for sæsonen men også i fremtiden. Sæby Familie- og Firmabowling har således valgt at stoppe SJOV TIRSDAG med udgangen af april måned. Grunden herfor er det svingende antal deltagere. Der har nu været SJOV TIRSDAG på programmet i snart 10 år, og der er tid til en pause. ”Vi kan jo altid tage det op igen, hvis interessen melder sig”, siger Hasse Christensen, og husk ”The grande finale den 28. april”.

Hasse Christensen fortæller videre, at de i stedet vælger at ligge deres kræfter i et længe ønsket projekt, nemlig etableringen af en ungdomsafdeling. Dette projekt har de valgt at kalde “Spændende onsdag”, netop fordi de ligger træningen om onsdagene. De holder i den anledning en INTRO aften onsdag den 2. maj kl. 18.00, hvor de inviterer alle unge med forældre til PIZZA & FRITTER og efterfølgende info fra klubben, herunder trænere og ledere som på venlig vis har ytret ønske om at hjælpe dem i gang med ungdomsafdelingen. Økonomien er på plads, idet en gruppe initiativtagere op til foreningens 10 års jubilæum indsamlede midler til opstarten.

”Så mød op og lad os vise Nordjylland, at Sæby Familie- og Firmabowling kan stille med en ungdom til diverse turneringer”, slutter Hasse Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER