Debatindlæg: Tanker ved påsketid….

Debatindlæg: Tanker ved påsketid….

10. april 2012 - kl. 0:02 - af

Jens Hedegaard Kristensen havde et indlæg om, hvem han satte et kryds ved i forbindelse med valg af den socialdemokratiske borgmesterkandidat. En debat der kører i offentligheden selv om det egentlig alene er et internt socialdemokratisk valg.

Jeg vil gerne fortælle, at jeg har været i kirke her i påsken og da jeg læste Jens Hedegaards indlæg og tænkte på alle hans gerninger i forhold til det parti vi begge er medlem af, så stod hele påskefortællingen klart for mig.

Optakten til de grufulde hændelser i påskefortællingen starter jo med at Judas for ussel mammon forrådte Jesus. Der var også nogen, der havde lovet ham store og betydende poster, hvis han udpegede Jesus. De fleste ved, at det gik Judas ilde, men det er en anden historie.

Som sagt synes jeg ikke, at dette valg af vores spidskandidat skal debatteres i offentligheden, men alene blandt vore medlemmer

— men når nu Jens Hedegaard gav et kryds til Birgit Hansen fordi hun er god til ældrepleje

—så giver jeg 5 kryds til Birthe Marie Pilgaard, fordi hun er den bedst egnede til borgmesterjobbet.

Erik Sørensen
SOC byrådsmedlem

3 kommentarer til “Debatindlæg: Tanker ved påsketid….” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Debatindlæg: Tanker ved påsketid….”

 • Uden på nogen måde at blande mig i Erik Sørensen`s forståelse af påskeevangeliet og i hvilke gerninger Hedegård har udøvet kan jeg kun komme frem til, at min stemme på Birgit Hansen er aldeles ligegyldig. Det fremgår at Erik Sørensen har mulighed for at afgive fem stemmer på den udmærkede modkandidat. Jeg gik i min naivitet rundt og troede, at hver medlem er udstyret med en stemme, da det ikke ser ud til at være tilfældet ville det være på sin plads, at medlemmerne blev informeret bredt om mulighederne for på “fuld demokratisk vis”, at afgive flere stemmer.

 • Karl Henrik Hansen

  Ja ja der er jo åbenbart nogen der har flere stemmer end andre. Jeg har kun en stemme. Trist at Erik Sørensen ikke holder sig for god til at komme med sådan oplysninger her. Godt han er på vej på pension. Håber inderst inde at valget falder på Birgit Hansen. Godt valg

 • Per Kempff-Nordkap

  Når nu den mand, der har det største ansvar for Frederikshavn kommunens situation, som den er her og nu både økonomisk, men ikke mindst socialt, anbefaler en som borgmester – så synes jeg nok vi andre kan komme med et lille pip.

  Mit Pip skal være – glem dem! 
  Stem til sin tid på Liste – H for bedre sammenhængskraft

  Vi ses på valgdagen 
  http://www.liste-h.dk 

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Tanker ved påsketid.... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER