Debatindlæg: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard

Debatindlæg: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard

10. april 2012 - kl. 9:28 - af

Anders Starberg har sendt følgende indlæg til debatten om socialdemokratiets valg af borgmesterkandidat:

”At være ung er ikke en kvalitet i sig selv” Sådan udtalte jeg mig en af de første gange, jeg blev interviewet af nordjyske efter, jeg som den yngste nogensinde blev valgt i Frederikshavn byråd. Jeg havde netop fejret min 20 års fødselsdag og var lige blevet student. Hele verden lå foran mig. Jeg var stolt af at være blevet valg i så tidlig en alder, men jeg viste også at ville jeg have indflydelse, måtte jeg dygtiggøre mig, arbejde hårdt samt lytte og lære fra mine kære byrådskollegaer, mine venner, min familie og mine vælgere – ja alle omkring mig. Jeg viste, at min ungdom ikke var nok.

Vi socialdemokrater kan i denne periode stemme om, hvem der skal blive vores nye bud på en borgmesterkandidat. Uanset hvem af de to vi vælger, er jeg positiv for vores parties fremtid. Men det betyder ikke at valget er ligegyldigt. Der er ingen tvivl om, at Birgit Hansen har været en dygtig socialudvalgsformand. Men der er heller ingen tvivl om, at min stemme vil falde på Birthe Marie Pilgaard. Jeg kan desværre ikke stemme, da jeg bor i Aalborg. Derfor anbefaler jeg alle andre socialdemokrater i Frederikshavn Kommune om at bruge deres stemme og sætte deres kryds, ved den rigtige – nemlig Birthe Marie Pilgaard.

Jeg har hele min byrådsperiode arbejdet tæt sammen med Birthe Marie. Vi har siddet i udvalg sammen og vi har lavet politik sammen. Jeg har ved selvsyn oplevet hendes arbejdsomhed, hendes faglighed og ikke mindst hendes dygtighed. Og jeg har oplevet det lederskab Birthe Marie har i sig.

Jeg husker tydelig situation i 2009, da vi lagde budget for anbringelsesområdet. Området havde haft et overforbrug på 24 mio. og skar vi bare de penge væk, ville det gå udover de aller svageste i vores kommune – de anbragte børn. Birthe Marie var den der gik forrest for at komme dem til hjælp. Hun fandt pengene til området og vi fik lagt en plan, så området ikke kom i samme økonomisk ufører. Det er for mig kernen i socialdemokratisk politik. Pengene skal passe, men penge er ikke alt og vi skal altid tage de sociale hensyn, der er behov for. Det gør Birthe Marie.

Overalt hvor jeg kommer, om så det er hos dagplejemødre, ældreklubber, hjemmeplejere eller fagforeninger, så er der kæmpe opbakning til Birthe Marie. Alle siger det samme. Birthe Marie lytter til os.

Mange har talt om at den yngste altid vil være fornyeren og den der kan sikre et politisk generationsskifte. Sådan er det ikke. Fornyelse og politisk generationsskifte kommer ikke automatisk, fordi man er ung. Det kommer fra de ideer man bærer med sig. Birthe Marie bærer nye ideer med sig og hun har rygraden og styrken til at bærer dem igennem.

Vi har brug for den med de rigtige ideer og som kan tøjle embedsmændene. Vi har brug for en der kan samarbejde og lytte til mennesker. Vi har brug for en med et bankende socialt hjerte og en ægte socialdemokrat. Vi har brug for en leder. Vi har brug for Birthe Marie Pilgaard.

En kommentar til “Debatindlæg: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Debatindlæg: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard”

  • Karl Henrik Hansen

    Vi har brug for en kompetent borgmesterkandidat det er fuldstændigt rigtigt. Du glemmer bare at remse op hvad Birgit har gjort og er. Jeg er ikke i tvivl at Birthe vil være en godt borgmester men hun mangler altså flere ting som Birgit allerede nu har bevist hun kan og hvor meget hun favner uden at miste overblikket. Jeg finder bare flere sammenligninger hvor Birgit har bevist hun er den mest erfarne og dygtigst til at føre vores politik. Hun kan samle trådene både indenfor partiet og på tværs af partierne med stor bravur. Jeg håber inderst inde Birgit bliver valgt for så står vi stærkest til borgmesterposten. Håber at alt det her vil blive glemt efter valget og vi sammen står stærkest så vi kan komme til at føre rigtig socialdemokratisk politik. GO VIND

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER