Brand: Kraftig røgudvikling udløste alarm

Brand: Kraftig røgudvikling udløste alarm

10. april 2012 - kl. 15:28 - af

Falck’s brandfolk fra Sæby er for kort tid siden blevet kaldt til brand på Idskovvej i Dybvad. Meldingen lød på brand i et rækkehus, men da udrykningskøretøjerne nåede frem, viste det sig at være et såkaldt udendørs askebæger, der var gået ild i. Askebægeret havde udviklet voldsom røg, der havde fået lokale til at slå alarm.
Så med 2 slukningskøretøjer og en indsatsleder fra Falck, var den “brand” i askebægeret hurtigt slukket og brandfolkene kunne returnere til Sæby efter en kort indsats.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand: Kraftig røgudvikling udløste alarm ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER