Wulan – med kamp til stregen i påskedagene

Wulan – med kamp til stregen i påskedagene

6. april 2012 - kl. 11:46 - af

Hele 168 helt unge mennesker mellem 13 og 35 år var onsdag, torsdag og fredag i påsken forsamlet til Vendsyssels største Lan nogensinde. Lige fra onsdag aften og til fredag middag blev der kæmpet på computere i mange forskellige sportsgrene. Torsdag middag havde flere vundet gameudstyr i præmier, og på det tidspunkt skulle den store FIFA turnering sættes i gang. Rasmus Gadensgaard annoncerede fra scenen, der var to minutter til start. Hele 37 hold var tilmeldt spillet, og pludselig blev der helt ro i hallen, efter alle havde gået og slappet af og snakket en times tid. Nu var der fuld koncentration, for ingen ville give sig frivilligt.

– Det er det bedste, vi har præsteret indtil videre, fortæller René ”Eddy” Lindberg.

– Vi kan nok få plads til endnu flere i hallen, men så kræver det en ny aftale med brandmyndighederne, og så skal vi bruge andre lokaler til at sove i. Vi var meget hurtige til at få udsolgt, og i dag er der folk fra Sydfyn, Aarhus, Esbjerg, Års, andre steder i Jylland samt selvfølgelig Vendsyssel.

– Vi er 7 mand i et team, der kører dette her. Denne gang, tror vi kun på, det lige kan løbe rundt, men kan det det, er det helt fint. Vi har skam mod på mere, men lige hvornår kan jeg ikke komme med noget bud på.

Af de 168 pc-spillere var kun to piger omkring midt i tyverne med. De var med, fordi deres kærester også spillede, men de deltog skam også selv i spillene.

Det hele gik ikke bare ud på at sidde ved en pc-er. Det siger sig selv, det ikke kan lade sig gøre, uden at man falder i søvn eller får firkantede øjne. I et hjørne af hallen var der en tyk madras og to sumobryderdragter. Her kunne man koble af ved at slå løs på modstanderen, uden at vedkommende kunne mærke det. En anden konkurrence foregik udendørs. Her fik alle en flaske med 70 cl Cocio kakaomælk udleveret, og den der hurtigst kunne tylle den vandt gameudstyr, der typisk bestod af headsæt og USB stik.

I hallen var der også en bar med pizza, toast, sandwich og cola. Det er synd at sige, de unge mennesker lever sundt under en sådan konkurrence. Det meste af kosten, bestod af de nævnte ting plus chips i stakkevis og slik.

Under den 2½ dag lange Wulan er der altid nogen i hallen. Nogen er altid i gang med en konkurrence, mens andre prøver at få et par timers søvn inden næste udfordring.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wulan – med kamp til stregen i påskedagene' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger