God belægning på campingpladserne i påsken

God belægning på campingpladserne i påsken

4. april 2012 - kl. 16:43 - af

Påskens dårlige vejrudsigt med både kulde og slud holder ikke campisterne tilbage.

På Hedebo Strand Camping, Frederikshavnsvej 108, Sæby melder de om en belægning på 80%, dvs. at de ud af de i alt 600 pladser de har, kun har ca. 60-65 pladser der endnu er ledige.

Hedebo startede sæsonen den 30. marts, og allerede flere dage før den officielle åbning, kunne man se folk, som har campingvognen stående på pladsen hele året, i fuld gang med at vaske campingvogne og sætte fortelt op, så alt var gjort klar til påsken og en forhåbentlig god sommersæson, alt imens der hele tiden trillede nye gæster ind på pladsen.

Svalereden Camping og Hytteby på Frederikshavnsvej 112b, Sæby, melder ligeledes om en rigtig pæn belægning. Her har de i alt 275 pladser incl. 29 hytter, som alle er udlejede i påsken. På Svalereden startede sæsonen ligeledes den 30. marts og slutter den 23. september. Så en rigtig dejlig lang campingperiode, hvor det kun er vejrguderne, der kan komme lidt grus i maskineriet.

Begge campingpladserne har rigtig gode faciliteter med masser af muligheder for både børn og voksne, og en skøn strand med en uovertruffen udsigt til både Frederikshavn og Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God belægning på campingpladserne i påsken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER