Et overflødighedshorn af underholdning i Sæby

Et overflødighedshorn af underholdning i Sæby

4. april 2012 - kl. 10:20 - af

Påsken står for døren, og dermed er det endelige startskud for forår og turister i Sæby skudt igang. Så selvom temperaturmåleren er i bund, så bliver det for andet år i træk, en påske lørdag med et overflødighedshorn af underholdning for både børn og voksne.

Allerede fra morgenstunden vil der på Torvet bliver rumsteret med scene og lyd til de tre koncerter, der er programsat til dagen.
Først er det kl. 10.30 Jesper Jarlsberg, der indtager scenen, som en slags opvarmning for Rasmus Nøhr, der ankommer til Sæby kl. 11 for at tage de mange turister og lokale med på en musikalsk rejse frem til kl. 11.30. Sidste koncert denne påskelørdag, står Tournesol for, når de kl. 12.30 indtager scenen for at underholde børn og voksne en times tid med deres fantastiske musik.

Alt dette imens der bliver hoppet på livet løs i det kæmpe hoppeland, der er opstillet på Lille Nytorv, der denne dag er afspærret for færdsel og parkering.

Sidst men ikke mindst, er der på Torvet opstillet et telt, hvor børn og barnlige sjæle kan hygge sig med alt, der vedkommer påsken, lige fra maling af påskeæg til gækkebreve og meget mere, så ingen tvivl om at der er basis for en på opleveren for hele familien i Sæby den kommende lørdag.

Se den store påskeavis, der ikke er lokalomdelt i Sæby her: http://www.e-pages.dk/frederik/15/

En kommentar til “Et overflødighedshorn af underholdning i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Et overflødighedshorn af underholdning i Sæby”

  • Frank Osvald Stjerne Størup

    Husk Rasmus Nøhr kan opleves på Frank’s Restaurant
    Fredag 27 / 4 & lørdag 28 / 4
    Der er stadigvæk få billetter tilbage på tlf : 98 46 22 22
    Knus & god påske til alle ;-D

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et overflødighedshorn af underholdning i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER