Velbesøgt og vellykket fernisering i Pindborggade 1F

Velbesøgt og vellykket fernisering i Pindborggade 1F

3. april 2012 - kl. 15:09 - af

Det var med en vis spænding, at Birgitte Reinhold Jakobsen, indehaver af www.houseofemmich.dk,  sammen med kunstmalerne Niels Hansen og Mikkel Kristiansen samt fotograf Jim Søgaard Larsen slog dørene op for fernisering af kunstudstilling samt åbning af forårsbazar i Pindborggade 1F.

– Det er jo et ret utraditionelt koncept at lave en påskeudstilling med moderne maler- og fotokunst og klassisk/nostalgisk brugskunst i en privat villa, fortæller Birgitte og fortsætter: Men vi har allerede nu fået utrolig god feedback på ideen.  Både til ferniseringen, som blev besøgt af 150 – 200 gæster, og i de efterfølgende dage har stort set kommet med positive kommentarer, som f.eks.: ”Fantastisk flot stil og god atmosfære”, ”spændende sammensætning” og ”interessant kunst, som nyder godt af at blive set i en anderledes kontekst”.

– Vi er alle 4 meget glade for så god en start, som også har givet et rigtig pænt salg, og tager det som et tegn på at vi har fat i noget nyt og anderledes, som tiltaler rigtig mange. Påskevejret ser desværre ikke alt for lovende ud, men vi tør godt love, at foråret har indfundet sig inden døre i Pindborggade 1F og håber på rigtig mange besøg, slutter Birgitte.

Udstillingen har åbent alle dage fra 11 – 17.30 frem til og med 2. påskedag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velbesøgt og vellykket fernisering i Pindborggade 1F' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger