Nordjyske Jernbaner får ny direktør

Nordjyske Jernbaner får ny direktør

2. april 2012 - kl. 13:50 - af

1. maj går administrerende direktør Preben Vestergaard på pension og Peter Hvilshøj overtager posten, fortæller TV2Nord.
Peter Hvilshøj kommer fra en stilling som direktør i Sportsmann Gruppen. Forinden har han bl.a. været administrerende direktør i Brynje A/S i Sæby og A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i Brønderslev.

Jeg ser det som min primære opgave at udvikle Nordjyske Jernbaner yderligere, og håber det vil komme både nuværende som kommende passagerer til gavn, og samtidig ønsker jeg at sikre, at vores passagerer får en fantastisk samlet transportoplevelse. Ligeledes ser jeg frem til et samarbejde med en meget kompetent og engageret medarbejderstab, slutter Peter Hvilshøj.

Direktørskiftet markeres med en reception den 2. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Jernbaner får ny direktør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER