Indbydelse til indvielse af Sørå Fodboldgolf

Indbydelse til indvielse af Sørå Fodboldgolf

31. marts 2012 - kl. 0:07 - af

Lørdag d. 14. april kl. 11.30 sætter Borgmester Lene Hansen, Brønderslev kommune og Borgmester Lars Møller, Frederikshavn kommune hinanden stævne i ”grænselandet”. Snoren til Sørå Fodboldgolf skal klippes, og en ny aktivitet i oplandet ser dagens lys.

Der er kælet for detaljerne på banen, og mulighederne for at nyde tredje halvleg er helt optimale i den nyindrettede servicebygning, der hører til fodboldgolf anlægget. Alle er velkommen på denne festdag.

”Planerne for indvielsen af Sørå Foldboldgolf var egentlig sat til 1. april, men p.g.a. de to borgmestres arrangement andre steder, var det nødvendigt at flytte indvielse til den 14. april”, fortæller Mogens Brag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbydelse til indvielse af Sørå Fodboldgolf' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER