Der blev kørt ræs i skolegården i Hørby!….

Der blev kørt ræs i skolegården i Hørby!….

30. marts 2012 - kl. 10:08 - af

Der er ikke langt fra tanke til handling, når man er to friske drenge. Paw og Rasmus fik øjnene op for Sæbekassebilens magi, en dag de legede sammen og fandt Rasmus´ mors gamle sæbekassebil fra halvfjerdserne. Hun fortalte dem om hendes barndoms sæbekasseløb og straks var ideen der! Det ville de to drenge også prøve…

Hurtigt blev der samlet et sæbekasseudvalg, da skolekammeraterne Jonas og Mads Peter også var med på ideen og så gik det stærkt. Der blev skrevet og trykt plakater, fortalt om det til morgensang på skolen, løbets form blev planlagt, der skulle indhentes sponsorgaver til præmier og nyheden om løbet spredes efterhånden i Hørbys gader.

Endelig oprandt dagen hvor ”Sæbekassevæddeløbet” skulle løbe af stablen. Alt var klart fredag eftermiddag og børn og voksne myldrede til Hørby Skole, hvor banen var afmærket i skolegården. Selv Tv-Nord var på pletten og rullede ind på parkeringspladsen sammen med de flotte sæbekassebiler.

Det blev en spændende dyst og der blev heppet og skrålet og viftet med bannere, og til sidst fandt man et vinderhold. Det blev initiativtagerne Paw og Rasmus! På anden pladsen kom en flok piger: Sigrid, Winnie og Marie og tredje pladsen gik til søstrene Anna og Emma. Alle fik præmier fra Hørby Bageri og vinderholdet fik også trøjer fra BRUNØ. Brugsen gav frugt til alle der var mødt op.

En rigtigt dejlig dag for Hørby! Mon ikke der bliver sæbekasseløb igen næste år?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der blev kørt ræs i skolegården i Hørby!....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger