Hvem tør bide skeer med Asbjørn Riis?

Hvem tør bide skeer med Asbjørn Riis?

29. marts 2012 - kl. 10:59 - af

Når Sæby Handelsstandsforening i weekenden åbner byen for forårets komme, bliver det en uforglemmelig oplevelse. Aldrig før har en mand af Asbjørn Riiis kaliber besøgt Sæby, og Handelsstandsforeningen har da også store forventninger til den store mands entre på Sæby Torv lørdag kl. 11.
Udover Asbjørn Riis, byder weekenden på mange andre spændende oplevelser og stærke tilbud i byens forretninger. Bl.a. besøger en af nordjyllands ølbryggere Torvet med sin brandbil. Der er naturligvis her tale om Eric, fra restaurant Jerry’s i Frederikshavn, der til lejligheden har fyldt STÆRK øl i bilen, så alle kan få en smagsprøve på den helt nye og netop færdig lavede øl.
Sammen med øl høre naturligvis mad, og her kan Dennis fra Frk. Madsens Spisehus røbe, at de smagsprøver der udleveres på Torvet, ligger godt op af weekendens tema STÆRKT! – så opfordringen lyder, kig forbi, det bliver STÆRKT for alle sanser.
En sidste opfordring kommer fra Asbjørn Riis, der siger “kom og kæmp som en mand – hvis du tør, yeah!”

Udover lørdagens program på Torvet, inviterer Handelsstandsforeningen også til en god handel og gratis forårsblomster i STÆRKE farver, søndag når dørene til butikkerne igen åbnes. Der uddeles 500 gratis forårsblomster på Torvet til de fremmødte fra kl. 12.00, og der er et stk. til hver. Butikkerne holder åbent fra kl. 11-16 søndag.

Vel mødt og god weekend!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem tør bide skeer med Asbjørn Riis? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger