200 kvinder – og Hans Ole Kalhøj på Frank’s

200 kvinder – og Hans Ole Kalhøj på Frank’s

29. marts 2012 - kl. 11:27 - af

Da der i aftes traditionen tro var modeshow på Frank’s, var noget anderledes. Ikke kun tøjet, smykkerne, frisurerne og modellerne, nej der var i år placeret en catwalk midt i restauranten, til forskel fra tidligere og hvilket genialt påfund. Ingen af de 200 kvinder, der var mødt frem, kunne undgå at se alle de smarte modeller, som så flot og professionelt indtog catwalken, som havde de aldrig lavet andet.

Med på sidelinien og veloplagt som altid, var Hans Ole Kalhøj aftenens konfrencier, og med sine velkendte kommentarer og skarpe bemærkninger, ledede han aftens show med hård hånd, således at den stramme tidsplan blev overholdt til punkt og prikke. Han havde ligeledes fået grundig instruktion fra den egentlige idémager og initiativtager til denne fantastisk aften, Marie Louise fra Berg Hairstyle, som har brugt mange timer på planlægningen og kordinering af dette års modeshow.

Hans Ole Kalhøj fortæller til SaebyAvis: “Der var en fantastisk god stemning og alt forløb helt perfekt. Alle var velforberedt, og de 200 fremmødte fik bestemt en oplevelse for pengene”.

Udover de mange modeller og det spændende nye forårsdress, var der også indbudt til let spisning og et glas vin, som naturligvis altsammen er af nordjyske råvarer, fortæller Frank Størup, og jov det
var bestemt lækkert og fantastisk hyggeligt på Frank’s denne onsdag aften i marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '200 kvinder – og Hans Ole Kalhøj på Frank’s ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger