Holdspillet svigtede Sæby BK i kampen mod Aalborg

Holdspillet svigtede Sæby BK i kampen mod Aalborg

27. marts 2012 - kl. 0:21 - af

Sæbys 1. division damer forspildte deres chance for at komme væk fra sidstepladsen i lokalopgøret mod Aalborg BK. Det blev aldrig det spændende opgør, som der var lagt op til. Aalborg var det styrende hold fra starten af kampen.

Første periode: De første fem minutter af kampen følges de to hold ad til stillingen 8-10. Herefter trækker gæsterne fra Aalborg fra. De vinder perioden 11-20.

Anden periode: Sæby prøver at skifte forsvar, men det virker ikke rigtigt i starten af perioden. Aalborg bringer sig i stedet yderlige foran til stillingen 11-27 i løbet af de første 4 minutter af perioden.  Sæby får dog justeret forsvaret og er mere bevægelige i angrebet. Dette gør, at de næste 4 minutter vindes af hjemmeholdet med 14-6, men gæsterne slutter perioden bedst. Ved halvleg er stillingen 25-41.

Tredje periode: Sæbys Nanna Jensen starter perioden med en hurtig scoring, og Sæby prøver nu at presse Aalborg højt oppe i banen. Det stresser gæsterne i et stykke tid, men de får sig hurtigt spillet ind i kampen igen.  Samtidigt har Sæby svært ved at få spillet til at fungere som et hold i angrebet, hvor ingen vil tage ansvar. De indøvede systemer og løb udebliver, så det bliver nemt for Aalborgs forsvar at bryde Sæbys angreb. Ved periodens slutning er stillingen 38-60.

Fjerde periode: Sæby sætter alt på et bræt for at komme ind i kampen igen. Forskellige forsvarssystemer og andre angrebssystemer afprøves, men lige meget hjælper det. Et velfungeret Aalborg hold kan køre sejren velfortjent hjem så stort som 48-80.

”Det var en rigtig ”træls” kamp, hvor ingenting ville lykkes. Vi spillede så flot en kamp mod Aalborg ved sidste opgør, hvor vi også vandt, men sådan skulle det ikke gå i dette opgør. Aalborg spillede en god kamp i dag. De viste, hvor vi var svage og udnyttede det. Aalborg havde også bedre bredde på holdet, mens vi havde få spillere, der turde tage ansvar. Dette gjorde også, at det til tider virkede som en enmands hær, når Sæby var i angreb. Holdspillet var svært at få øje på. Det må vi have forbedret til kampen på mandag (i går), hvor vi møder Horsens i en udsat kamp, som bliver sæsonens sidste. Vi har endnu et skud i bøssen. Hvis vi vinder over Horsens, vil de blive forvist til sidste pladsen. Så der bliver noget at kæmpe for”,udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Sæby scoringer: Signe Brandt 23 point, Henriette Sørensen 13, Nanna Jensen 4, Louise Munch 4, Line Ypkendanz 4, Christina Legaard 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Holdspillet svigtede Sæby BK i kampen mod Aalborg ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger