Velkommen til “Little India” på Hørby-Dybvad Skole

Velkommen til “Little India” på Hørby-Dybvad Skole

26. marts 2012 - kl. 14:39 - af

Da der mandag morgen blev budt velkommen til skolefestuge på Hørby-Dybvad Skoles afdeling i Dybvad, var det med et “vannakkam” på tamil i stedet for det sædvanlige danske “godmorgen”.

Årsagen er, at hele uge 13 står i Indiens tegn for at markere skolens – og Skæve Sogns – samarbejde med ALC School Project, der blandt mange andre projekter driver skole for kasteløse børn i den lille landsby Somasipadi i Tamil Nadu i det sydøstlige Indien.

Ugen igennem vil eleverne fra 1. til og med 9. klasse arbejde i mange spændende værksteder; bl.a. med Indiens utallige religioner, kunsthåndværk, sprog, madkultur og seværigheder, ligesom de seneste ugers valgfag kulminerer i opførelsen af musicalen “Junglebogen” af Rudyard Kipling om fosterbarnet Mowgli, der finder sted i den indiske jungle.

Skolefestugen afsluttes torsdag aften med musical’en, samt masser af forskellige aktiviteter på skolens “markedsplads” i gymnastiksalen og rundt omkring på gangene. Her kan resultaterne af ugens anstrengelser opleves og prøves når forældre og elever er inviteret til indisk skolefest i Dybvad.

PR-teamet fortæller mere om skolefestugen på skolens hjemmeside www.hoerby-dybvadskole.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER