140 indsamlere viste flaget søndag

140 indsamlere viste flaget søndag

26. marts 2012 - kl. 0:00 - af

En kraftpræstation af 140 indsamlere i gamle Sæby kommune gav søndag i alt 120.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling, en dag hvor bekæmpelse af kræft er sat på dagsorden, en dag hvor indsamlerne viste flaget.

Kampagneleder Ditte Knudsen kunne konstatere, at der stadig er en fantastisk opbakning til at støtte Kræftens Bekæmpelse og kræftsagen, idet der i alt blev indsamlet 120.000 kr.

Beløbet fra indsamlingen gav det samme resultat som sidste år, og det er et resultat, som vækker ydmyg glæde, idet det på landsplan har været svært at holde sidste års niveau. I år var der rigtig mange der ikke var hjemme, da indsamlerne dukkede op, men man fornemmer at nutidens medier, sms, mail og mobilopkald giver flere strenge at spille på og benyttes af rigtig mange, hvilket sammenlagt trods alt giver et flot landsresultat nemlig 30.5 millioner.

Alle 140 indsamlere havde denne søndag mulighed for at give deres grund til at samle ind ved at skrive på en lille vimpel, som man kunne bære synligt eller blot have med i baghovedet. Alle der samler ind har jo en god grund til at samle ind, enten som patient, som pårørende eller blot fordi man vil være med til at give håb og støtte. De mange vimpler vil efterfølgende blive brugt til Stafet for livet i Frederikshavn 16.og 17. juni og være med til at minde os hver især om, hvorfor denne sag er vigtig. Ditte Knudsen takker alle indsamlerne fordi de viste flaget denne søndag, og gav deres støtte til en livsvigtig kamp mod kræft.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '140 indsamlere viste flaget søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER