Idrætsemneuge på Hørby Ungdomsskole

Idrætsemneuge på Hørby Ungdomsskole

24. marts 2012 - kl. 0:09 - af

Mens eleverne på Hørby Ungdomsskole Musik-&Dramalinie i disse dage arbejder på højtryk med at blive klar til premieren på musicalen ’Muren’ onsdag den 28. marts, er de elever, som ikke har musik rykket uden for sammen med lærerne fra idrætslinien for at prøve kræfter med fysiske aktiviteter, der bl.a. byder på O-løb, atletik, forårsbadning i Kattegat samt en lang række af de traditionelle boldspil, der i dagligdagen præger viften af idrætstilbud på Hørby Ungdomsskole.

En ny disciplin for inden for idrætsverdenen er det populære ’Crossfit’, som byder på højeffektiv og intensiv styrke- og pulstræning. Idrætseleverne får i emneugen mulighed for at kaste sig ud i træningens strabadser med Crossfit, ligesom Hørby Ungdomsskole i det kommende skoleår tilbyder et nyt valgfag – ’Cross n´ dance’, der har elementer af intensive fitnessudfordring sammen med dans, kampsport og rytmisk gymnastik.

Inden for på skolen forventes der i den kommende tid stort rykind – først i forbindelse med musical og elevstævne på denne side af Påske, men også når skolen efter Påske markerer sit 40-års jubilæum og i forbindelse med navneændringen fra Hørby Ungdomsskole til Hørby Efterskole inviterer borgere i Hørby inden for til åbent hus onsdag den 11. april kl. 1600.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idrætsemneuge på Hørby Ungdomsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER