Ny hudlæge åbner i Frederikshavn

23. marts 2012 - kl. 10:39 - af

Mange nordjyder har siden 2009 taget mod lysbehandling på sygehuset i Frederikshavn. Nu lukker det tilbud, eftersom hudlæge Helene Ringe Holmgren åbner praksis i byen fra 2. april.

Nu får det nordlige Vendsyssel sin længe ventede hudlæge. Det er den 37-årige Helene Ringe Holmgren. Hun slår dørene op for sin klinik på Parallelvej 29 i Frederikshavn 2. april.

Området har været uden hudlæge i flere år. Derfor etablerede Region Nordjylland for et par år siden en klinik til lysbehandling på sygehuset i Frederikshavn, så hudpatienter slap for en lang transport. Nu er problemet løst med den nye hudlæge, og derfor lukker lysbehandlingen på sygehuset.

Helene Ringe Holmgren er født og opvokset i Danmark.
Hun er uddannet som læge fra Odense Universitet, efterfulgt af et turnusforløb i Danmark. Derefter rejste hun til Sverige, hvor hun er uddannet som Dermato-venerolog (hudlæge) ved Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Hun blev godkendt med svensk autorisation som speciallæge i Dermato-venerologi i april 2009. Den danske autorisation som speciallæge fik hun i sommeren 2011.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny hudlæge åbner i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER