7 års fødselsdagsfest hos Frisør A på Havnen

7 års fødselsdagsfest hos Frisør A på Havnen

21. marts 2012 - kl. 0:17 - af

Den 23. marts 2005 startede Anita salonen Frisør A på Havnen 12. ”Det har været 7 spændende år, hvor vi hele tiden har holdt os løbende opdateret med de nyeste trends på markedet, og derfor føler os godt rustet til at tage mod vores nuværende og kommende kunder”, fortæller Anita.

”Så kig ind til os på Havnen, hvor vi i dagens anledning byder på et glas vin og en super udsigt”.

Der er ligeledes mulighed for at se maleriudstilling i salonen, hvor det netop nu er Sæby kunstneren Kirsten Johansen, der udstiller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7 års fødselsdagsfest hos Frisør A på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER