Aflyst titelkamp giver plads for 2 andre titelkampe

Aflyst titelkamp giver plads for 2 andre titelkampe

20. marts 2012 - kl. 13:28 - af

Det er gået fra skidt til værre for WBA / WBC / WBO Kvinde Welterweight Champion Cecilia Brækhus, der nu er tvunget til at trække sig fra “årets kvindekamp i boksning” mod den franske, hårdtslående Anne Sophie Mathis. Cecilia Brækhus blev opereret i Berlin forleden. “Dette er den største skuffelse i min karriere,” udtaler Cecilia Brækhus fra hospitalssengen.

The show must go on …

Nordic Fight Night lørdag den 21. april i Arena Nord i Frederikshavn bliver gennemført som planlagt. Hovednavnet på plakaten er stadig Patrick Nielsen vs. Gaston Vega, som kæmper om den ledige WBA Intercontinental titel. Derudover vil Reda Zam Zam, Torben Keller og Erik Skoglund også være i aktion mod unavngivne modstandere.

Efter aflysningen af Brækhus-Mathis-kampen er der blevet plads til to nye titelkampe, så kampprogrammet tæller 6 kampe hvoraf de 3 af kampene er internationale titelkampe.

Ny på kampsedlen er norske Andreas Evensen (15-2-1, 6 KOS), som skal bokse mod den tidligere verdensmester og titel-udfordrer Tomas Villa, Mexico (23-8 – 4, 14 KOS). Evensen og Villa skal kæmpe om WBA International Fjervægt titlen.

Ny på kampsedlen ved Nordic Fight Night i Arena Nord er desuden den europæiske Super-mellemvægt Champion og OL-guldvinder James DeGale, England (11-1, 8 KOS) som skal forsvare sin titel mod CristianSanavia, Italien (45-5-1, 13 KOS) “DeGale vs Sanavia bliver en spændende kamp om den europæiske krone,” udtaler promotor Nisse Sauerland. “Det er en fantastisk tilføjelse på kampsedlen til Nordic Fight Night. Vi er glade for at bringe det bedste af europæisk boksning til Frederikshavn. ”

”Vi er naturligvis kede af at Cecilia Brækhus ikke skal i ringen den 21. april. Vi er til gengæld meget glade for at kunne erstatte denne ene titelkamp med hele to vigtige internationale titelkampe. Det betyder at der bliver bokset om tre internationale titler ved Nordic Fight Night” udtaler en begejstret Per Malmberg, direktør i Arena Nord.

Billetter til Nordic Fight Night, lørdag den 21. april i Arena Nord kan købes på www.arenanord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aflyst titelkamp giver plads for 2 andre titelkampe ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER