Påskeudstilling i Sæby med H. C. Andersen i centrum!

Påskeudstilling i Sæby med H. C. Andersen i centrum!

20. marts 2012 - kl. 12:40 - af

På Sly Design – en anderledes møbelbutik på Havnen i Sæby, vil der i påsken være en spændende maleriudstilling med H. C. Andersen i centrum.

Forretningen der er kendt for at have helt unikke designmøbler åbnede i 2010 i Pakhuset, Sæby. Indehaverne er Susanne og Tonni Donwild.

– Vi glæder os meget over de velegnede lokaler hvor der er der lys og plads til vores møbler, men også til spændende kunst, og vi har derfor hele tiden forskellige kunstnere til at udstille hos os, siger Susanne Donwild.

Om påskeudstillingen i år siger Tonni Donwild, at han glæder sig over, at det er lykkedes at få to spændende kunstnere, der begge beskæftiger sig med tolkning af H. C. Andersens eventyr til udstillingen.

Fra Cuba udstiller kunstneren Richar. Hans enestående blæktegningerr lyser af humor og filosofi.  I mange af hans værker har han hentet inspiration i H. C. Andersens eventyr. Så der er noget at se på for både børn og voksne. Richar har vundet adskillige priser på Cuba og i Mexico og han har udstillet i både Europa og Amerika.

Den anden kunstner er Finn Jakobsen www.galleri2ti.dk , Sæby. Han har de senere år lavet adskillige malerier med inspiration fra H. C. Andersens eventyr. Finn Jakobsens billeder på påskeudstillingen er farverige fabuleringer over nogle af eventyrene. Finn Jakobsen har udstillet på åbne og censurerede udstillinger over hele landet og han siger om påskeudstillingen i Sæby:

Jeg glæder mig meget til at udstille her på hjemmebane. Mine H. C. Andersen billeder har givet mig mange dejlige oplevelser – både når jeg maler dem, men ikke mindst når jeg møder børn og voksne der tolker de mange eventyrmotiver, der findes i billederne. – Og så er det jo unikt at udstille i de lyse lokaler mellem de mange spændende møbler, slutter Finn Jakobsen!

Udstillingen er åben hele påsken. Derudover er der åben i forretningens åbningstider.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskeudstilling i Sæby med H. C. Andersen i centrum!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger