Kirken indbyder til 3 arrangementer i denne uge

Kirken indbyder til 3 arrangementer i denne uge

20. marts 2012 - kl. 0:10 - af

” Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 er der ungdomsmesse i Abildgård Kirke. Det er en gospel- og cafégudstjeneste for unge, hvor temaet er: “Den største stemme.” Joachim Hejslet og andre musikere medvirker. Midt i gudstjenesteforløbet er der cafépause. I løbet af gudstjenesten vil der være stilhed, bøn, billeder, rock, nadver, lovsang og talktime om, hvorfor Gud har den største stemme af alle og har meget godt at sige og give os. Der er servering i caféen i pausen. ”

“Fredag d. 23. marts kl. 14.30 er der “kirkens dagligstue” i Mariehuset i Sæby. Ud over samvær, samtale og kaffe, er der foredrag ved sognepræst Helge Pedersen, der under titlen “et liv bag tremmer” fortæller om sit arbejde som arresthuspræst i Frederikshavn.”

“Søndag d. 25. marts kl. 14 – 16. 30 holder Mission Afrika landsdelsstævne i Østervrå Kulturhus. Hovedtaler bliver Diakonhøjskolens forstander, Jens Maibom Pedersen. Hans emne er “Diakoni og mission hånd i hånd.” Efter kaffen vil Inger og Poul Martin Nielsen der har arbejdet i det nordvestlige Nigeria om deres virke, for at støtte afrikanske missionærer med udvikling i menigheder og landsbyer. Og derefter vil en medarbejder fra “Africa in touch” fortælle fra ungdomsafdelingens arbejde. Alle er velkomne. ”

Med venlig hilsen Keld Skovgård

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirken indbyder til 3 arrangementer i denne uge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER