Tørstige tyve drikker ikke postevand

Tørstige tyve drikker ikke postevand

19. marts 2012 - kl. 15:28 - af

En landejendom i Dybvad var fredag eftermiddag udsat for et lidt underligt indbrud. En rude var knust i huset, og der var fjernet 6 flasker kildevand og intet andet.

Og så var det atter nytår på Peter Munks Vej, lørdag kl. ca. 19.30. Det er gået ud over to postkasser, som er blevet sprængt i luften af kanonslag. Det drejer sig om to forskellige steder på vejen, og et par drenge er set cykle fra stederne.

Søndag kl. 0.30 blev en 28-årig sæbynit stoppet i Sæby Syd. Det viste sig, at han var spirituspåvirket, og politiet havde deres problemer med at tage kørekortet fra ham, da det allerede var inddraget for en lignende forseelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tørstige tyve drikker ikke postevand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER