Turistforeninger i dialog om sammenlægning

Turistforeninger i dialog om sammenlægning

19. marts 2012 - kl. 13:23 - af

Sæby, Frederikshavn og Skagen Turistforeninger er i januar 2012 gået i dialog for at se på et grundlag for en ny struktur på arbejdet for turismen og turisterhvervet i Frederikshavn Kommune. Vi har drøftelser omkring det hensigtsmæssige i en eventuel sammenlægning af de 3 foreninger.

Formålet er at styrke og øge den fælles indsats for udvikling og markedsføring af den samlede turisme i Frederikshavn Kommune.  Behovet for den fælles indsats er i tråd med udmeldingerne fra Frederikshavn Kommune, der også gerne ser en øget og samlet intensivering af turismesamarbejdet. Vi ønsker at optimere vores ressourcer, både økonomisk og personalemæssigt, således at vi samlet set kan gøre en endnu større indsats i arbejdet med at udvikle helårsturismen i vores kommune med flere fuldtidsarbejdspladser og øget omsætning til følge.

Strukturen for oplægget til en eventuel sammenlægning er fortsat under drøftelse og udarbejdelse og vil senere blive forelagt foreningernes medlemmer, men det ligger fast, at alle deltagere ønsker 3 lokale kontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby med stærk bemanding, kendskab til og indflydelse i lokalområdet. Vi vil arbejde intensivt med udviklingspotentialet og markedsføringen i hele kommunen, og desuden vil vi arbejde endnu mere med stærk lokal opbakning og inddragelse af erhvervet og lokale ildsjæle til dette arbejde.

Samtidig er det vores ønske fortsat at være en stærk og ydende samarbejdspartner i Toppen af Danmark, da vi mener, at dette samarbejde er af stor betydning for hele vores område.

Med venlig hilsen
Jacob Thorup Larsen, formand Sæby Turistforening
Henrik Uhrenholdt, formand Frederikshavn Turistforening
Ulla Mosich, formand Skagen Turistforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turistforeninger i dialog om sammenlægning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER