”Værestedet” holder informations- og debatmøde

”Værestedet” holder informations- og debatmøde

18. marts 2012 - kl. 0:40 - af

Den selvejende institution Kulturhuset ”Værestedet”, i Lyngså afholder tirsdag den 20. marts kl. 19 sit årlige informations- og debatmøde.

Der er fri entre for alle interesserede, og stedet håber på et rigtig godt fremmøde denne aften, både for medlemmer og andre borgere i området med interesse for stedet, og som måske har ideer til nye aktiviteter, der passer til huset.

Ud over fremlæggelse af årsberetning og regnskab håber huset at få en debat om ”Værestedet” og anvendelsesmuligheder. Der foregår allerede meget i huset, men der er plads til flere aktiviteter, ligesom der nu også er åbent mulighed for udlejning til private fester.

Bestyrelsen er vært ved et pølse- og ostebord med øl og vand, og derefter vil Peter Laubæk, tidl. Skoleinspektør i Voerså, give et ”causeri” over travle og glade år.

Næste seniormøde er tirsdag den 3. april, hvor Runa Christensen fra Flaunskjold kommer og fortæller om Stygge Krumpen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Værestedet” holder informations- og debatmøde ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER