Nærværende og ydmyg Rasmus Seebach gav fantastisk koncert

Nærværende og ydmyg Rasmus Seebach gav fantastisk koncert

17. marts 2012 - kl. 0:37 - af

Arena Nord dannede fredag aften rammen om en total udsolgt koncert med den folkekære stjerne Rasmus Seebach. Og hvilken oplevelse det var, alle med en smule respekt for sig selv, kunne berette om gåsehud og smil på læben, der nåede mile vidt udover både ansigt og øre. Han var her, der og alle vegne, på scenen blandt publikum, indlevende og medlevende på alle fronter, hvilket var medvirkende til skrig og skrål fra første række og til de bagerste pladser øverst i Arenaen. Ingen var for små og ingen for store, alle blev indviet i både den historiske og musikalske del af denne meget jordnære folkehelt Rasmus Seebach. Han leverede bestemt varen og ingen sange var ukendte for nogen i den store arena.

Lokale Sæbynitter i hobetal var da også en stor del af den menneskemængde, der gjorde selv en hal af Arena Nords størrelse til svær fremkommelig. Og melding var klar:  “Vi har ventet 6 måneder på denne aften, og han er da bare så dejlig”, lød det fra en af de mange mødre, der denne aften havde overladt børnepasning til andre for at se stjernen helt tæt på. Og hvis han vil nusses lidt og dele seng er vi friske lød det, inden der igen blev skrålet med på en af de mange sange, som efterhånden vel kan betragtes som mest spillede hits pt. på dansk grund.

Til dem, der ikke fik billet til den for længst udsolgte koncert, er der håb forude, for Rasmus Seebach er tilbage i Nordjylland, nærmere Frederikshavn i forbindelse med Rock Party senere på sæsonen, så måske skulle billetten sikres nu.

Efter mere end en times intens koncert kunne en medlevende og tilsyneladende ovenud tilfreds Rasmus Seebach til taktfaste klapsalver sige tak for en fantastisk koncert. Og som det hører sig til, klappes og piftes tilbage for at give endnu et par numre ekstra til det overtallige antal kvinder og forholdsvis få mænd, der var repræsenteret denne fantastiske aften i Arena Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nærværende og ydmyg Rasmus Seebach gav fantastisk koncert ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER