Endnu en stor udfordring venter Sæby BK i weekenden

Endnu en stor udfordring venter Sæby BK i weekenden

16. marts 2012 - kl. 15:27 - af

Sæby skal på en vanskelig opgave, når holdet drager til Århus for at møde rækkens nr. 2 AUS. De to hold har mødt hinanden to gange denne sæson, hvor det er blevet til en sejer til hvert hold, begge hold står normalt godt til hinanden, hvor der i gennem årene har været mange tætte og spændende opgør.

1. div. damer lørdag den 17. marts AUS – Sæby

På papiret står AUS som stor favorit, de har haft en rigtig god sæson, hvor de har fået tilgang af en del spillere fra andre klubber, som efterhånden er blevet spillet godt sammen. Sæby har desværre en del afbud til kampen, værst bliver det at skulle undvære holdets højeste spiller Nanna Jensen, der med sine 1,86 cm. har været den, der har kunnet dæmme op for AUS store centerspillere, men til gengæld er Christina Legaard med igen efter barsel, hun har før været en stor trussel mod netop AUS.

Sæby stiller med følgende spillere: Signe Brandt, Nina Munch, Line Ypkendanz, Line Clausen, Charlotte Simonsen, Louise Munch, Christina Legaard, Henriette Sørensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en stor udfordring venter Sæby BK i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER