Sæbygardens Venner udlodder koncert med Sæbygarden

Sæbygardens Venner udlodder koncert med Sæbygarden

15. marts 2012 - kl. 0:10 - af

Støtteforeningen for Sæbygarden hedder Sæbygardens Venner. Og i forlængelse af Sæbygardens generalforsamling onsdag aften havde Vennerne deres generalforsamling. Sæbygarden har gennem rigtig mange år nydt rigtig godt af Sæbygardens Venners arbejde, både praktisk og ikke mindst som økonomiske støtter – senest ved Sæbygardens rejse til USA, hvor Vennerne i kraft af medlemmer og virksomheder i Sæby har kunnet bidrage til en god tur.

Blandt de forretninger og virksomheder og andre gode borgere som i 2011 tegnede medlemsskab og fadderskab, blev der i går trukket lod om en gratis koncert med Sæbygarden. Her trækker Sæbygardens fløjtespiller Camilla Fuglsang den heldige vinder i posen som Hanne Berg her holder. Den heldige vinder af en gratis koncert med Sæbygarden efter nærmere aftalt tidspunkt og anledning blev Lottes Guld og Sølv i Vestergade. Vi siger tillykke, tak for støtten og så glæder Sæbygarden sig rigtig meget til at spille den velfortjente koncert.

Sæbygardens Venner har altid brug for flere medlemmer og skulle nogen få lyst til at vide mere er man velkommen til at finde om Vennerne på Sæbygardens hjemmeside www.saebygarden.dk – Endvidere ønsker Sæbygardens Venner at takke de mange der i det forløbne år har bidraget til Sæbygardens virke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygardens Venner udlodder koncert med Sæbygarden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER