Medarbejdernes svar er guld værd

Medarbejdernes svar er guld værd

15. marts 2012 - kl. 9:48 - af

I Frederikshavn Kommune vil vi have medarbejdere, der glæder sig til at komme på arbejde. Derfor skal vi have sunde og attraktive arbejdspladser, hvor trivsel er i højsædet!

I perioden 7.-21. marts 2012 gennemfører Frederikshavn Kommune en trivselsundersøgelse, som omfatter 4.700 medarbejdere. ”Vi vil meget gerne vide, hvor det er, der er behov for, at vi giver den en ekstra skalle for at løfte trivslen. Målet er, at vi kan sætte noget konkret i værk, som virker, også selvom det er trange tider!  Vi vil selvfølgelig også gerne vide, hvor og hvordan vi gør det godt, så vi kan fastholde den gode trivsel, dér hvor den er. Vi vil bruge de gode erfaringer til at gøre det endnu bedre på alle arbejdspladser i Frederikshavn Kommune”, udtaler kommunaldirektør Jane Wiis.

Det er Frederikshavn Kommunes øverste samarbejdsorgan, HovedMED, der står bag undersøgelsen. Netop dette betyder meget for HovedMEDs næstformænd, Susanne W. Eliassen og Einar Rohde: ”Det en enorm styrke, at medarbejderne har en klar stemme ind i udviklingen af de handlinger, der skal sættes i værk på de enkelte arbejdspladser, når resultaterne foreligger. På den måde sikrer vi, at det bliver et fælles projekt, som både ledere og medarbejdere tager ansvar for. I en tid, hvor forandringer er et vilkår for de fleste, er det vigtigt, at der hele tiden er fokus på medarbejdernes trivsel.”

Den 3. maj offentliggøres hovedresultatet af undersøgelsen, og samtidig kan de enkelte arbejdspladser tilgå rapporten med deres eget resultat. Samme dag klædes arbejdspladserne på til at igangsætte arbejdet med udarbejdelse af handlingsplanerne.

Det er analysefirmaet Ennova, der gennemfører trivselsundersøgelsen, og det er også Ennova, der håndterer alle data. Besvarelserne er derfor anonyme.

”Vi regner selvfølgelig med, at vores kolleger har lyst til at gribe denne mulighed for at få indflydelse på forholdene på deres egne arbejdspladser, og at de derfor skynder sig at udfylde spørgeskemaet, hvis de ikke allerede har gjort det. Jo flere svar, jo bedre og mere detaljeret billede får vi af trivslen ude omkring i organisationen”, siger Susanne W. Eliassen og Einar Rohde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medarbejdernes svar er guld værd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger