”Åbent Hus” for nybegyndere i Sæby Golfklub

”Åbent Hus” for nybegyndere i Sæby Golfklub

15. marts 2012 - kl. 0:02 - af

Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 er der mulighed for at høre lidt om golfspillet og evt. medlemskab af Sæby Golfklub på Vandløsvej 50 i Sæby. Du vil få mulighed for at afprøve spillet med vor pro Jakob Borregaard.
Første begynderhold starter tirsdag 27. Marts 2012.

Sæby Golfklub er en aktiv klub for både nye- som etablerede golfspillere, og klubben stiller rammer og faciliteter til rådighed for alle medlemmer og greenfee spillere, der har lyst og forudsætninger for golfspillet.

I 2010 blev Sæby Golfklub kåret som Nordjyllands bedste af læserne på golf.dk. – så har du også lyst til at spille golf, er du velkommen den 25. marts kl. 10 på adressen.

For nærmere info kontakt sekretariatet på tlf. 98467677/e-mail: saeby@golf-klub.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Åbent Hus” for nybegyndere i Sæby Golfklub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER